Totalno iskreno

Napadač Dinama bez zadrške progovorio o Zdravku i Zoranu Mamiću; njegove riječi o klubu i njegovim čelnicima će itekako odjeknuti

21.03.2021 u 10:28

Bionic
Reading

Komnen Andrić osvrnuo se na uspjehe Dinama u Europi, a dotaknuo se i Zdravka i Zorana Mamića

Srpski napada Komnen Andrić trenutno je na posudbi u ruskoj Ufi gdje je otišao nezadovoljan minutažom koju je u Dinamu dobivao. U velikom intervjuu za Mondo Andrić je progovorio o svojem vremenu u Dinamu, a osvrnuo se i na uspjehe 'modrih' u Europi i istaknuo kako su za njih najzaslužnija braća Zoran i Zdravko Mamić.

'Ne želim komentirati ono što nije vezano za nogomet, ali sve zasluge idu Zdravku i Zoranu. Svi igrači su izabrani na najbolji način. Sve je savršeno od ulaska na stadion, higijene... Baš svaka sitnica. To nije slučajno. To se gradi godinama i nije slučajno da je Dinamo tu gdje je sad. Nije slučajno što prodaju igrače za toliki novac i što je na Svjetskom prvenstvu za Hrvatsku igralo 14 igrača koji su karijeru počeli u Dinamu', kaže srpski napadač pa dodaje:

'Kad me pitaju kako je u Dinamu, ja kažem da je kao u Real Madridu. Nisam bio u Realu, ali ne znam što može biti bolje. Vjerojatno će mi mnogi ljudi zamjeriti na ovim riječima, ali za uspjeh Dinama su najzaslužniji Zdravko i Zoran. Naravno, uz igrače...'

Dinamo je u čudesnoj utakmici okrenuo rezultat protiv Tottenhama i s ukupnih 3:2 prošao u četvrtfinale Europske lige. Junaci Dinamove pobjede na Maksimiru bili su Mislav Orišić koji je zabio hat-trick i Dominik Livaković koji se još jednom istaknuo sjajnim obranama.

'Nije slučajno to što je Oršić ono zabio. Njemu je svaki dan na treningu takav. Posljednjih godinu i pol je zabio dosta takvih golova, vježba to na treninzima. Uostalom, to je isti igrač koji je dao hat-trick Atalanti. Livaković je golman kakvog nikad nisam vidio, tako brz i eksplozivan. Ja mu pucam na treningu, vidim loptu u golu i on se pojavi', hvalio je donedavne suigrače Andrić.

Srpski je napadač na posudbi u Ufi zabio tri gola u devet nastupa, a još ne zna gdje će nastaviti karijeru nakon ove sezone.

'Posudba mi ističe na kraju sezone. Imaju opciju otkupiti moj ugovor, ali ne znam odgovoriti na pitanje što će biti iduće sezone. Otišao sam u Rusiju da bih igrao i promijenio sredinu. Vidjet ćemo što će biti...', zaključio je Andrić.

  • +62
Dinamo pobijedio Tottenham 3 : 0 Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX