drugoligaš slavio

Nakon zaustavljanja Juventusa u Serie A, Sassuolo kiksao u Kupu: Andrija Balić i ekipa kreirali iznenađenje i prošli u osminu finala

04.12.2019 u 17:17

Bionic
Reading

Nogometaši talijanskog drugoligaša Perugie izborili su plasman u osminu finala "Copa Italia" nakon što su na gostovanju priredili iznenađenje pobijedivši prvoligaša Sassuolo sa 2-1

Nogometaši talijanskog drugoligaša Perugie izborili su plasman u osminu finala "Copa Italia" nakon što su na gostovanju priredili iznenađenje pobijedivši prvoligaša Sassuolo sa 2-1.

Bila je to utakmica u kojoj je Sassuolo imao desetak sjajnih prilika, no pobjeda je pripala gostima u čijim redovima je svih 90 minuta odigrao hrvatski nogometaš Andrija Balić.

Perugia, koja se nalazi na četvrtom mjestu Serie B, je povela u 10. minuti golom Pasqualea Mazzocchija, a sedam minuta kasnije već je bilo 2-0 nakon što je mrežu zatresao Hans Nicollusi.

U nastavku susreta Sassuolo je nizao prilike i gotovo je nevjerojatno što su sve domaćini promašili. Pogodak nade zabio je Mehdi Bourabija iz slobodnog udarca u 82. minuti, no više od toga nije išlo.

Perugia će u osmini finala igrati protiv Napolija.