FIFA_SP_2018.svg

ZVUČNO POJAČANJE

Nakon Svjetskog prvenstva za Real više nije bilo dvojbe: Odmah dođi u Madrid

  • Ivan Janković
  • Zadnja izmjena 20.07.2018 08:29
  • Objavljeno 18.07.2018 u 17:33
Bionic
Reading

Španjolski i francuski mediji tvrde kako je Real Madrid već dogovorio prelazak najboljeg golmana SP-a Thibauta Courtoisa iz Chelseaja, iako u svojim redovima ima odličnog Keylora Navasa...

Real je s Kostarikancem Navasom osvojio tri Lige prvaka u nizu, ali čini se da uprava ipak nije zadovoljna, a zamjenu je pronašla u najboljem golmanu Svjetskog prvenstva u Rusiji.

  • +6
SP 2018., utakmica za treće mjesto: Belgija - Engleska Izvor: Pixsell / Autor: Liu Dawei/XinHua/PIXSELL

Španjolski i francuski mediji tvrde da je prelazak Thibauta Courtoisa iz Chelseaja u madridski klub već gotova stvar te da će posao biti finaliziran već ovog tjedna.

Spominje se odšteta od 35 milijuna eura za 26-godišnjeg Belgijca koji je karijeru započeo u Genku, a u londonski klub prešao je prije sedam godina, da bi prve tri sezone proveo na posudbi u Atleticu s kojim je osvojio španjolsku Primeru i igrao u finalu Lige prvaka.

Na SP-u u Rusiji morao se zadovoljiti trećim mjestom i priznaje da nije mogao gledati Francuze kako pobjeđuju Hrvatsku i dižu pehar, no dogovoreni posao s najmoćnijim klubom u Europi sigurno ga je malo odobrovoljio...