PUNO JE DO KRAJA

Nakon remija s Lokomotivom Bjelica smiruje nezadovoljne navijače: Bit će još gubljenja bodova kod svih ekipa

05.03.2022 u 10:33

Bionic
Reading

U 26. kolu HT Prve lige nogometaši Lokomotive i Osijeka su odigrali neriješeno (0:0).

I dok navijači Osijeka po društvenim mrežama ukazuju kako je potrošen faktor sreće te pozivaju momčad da proigra, trener Nenad Bjelica smiruju strasti.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

'Oni su nekako bolje ušli u utakmici iako smo mi imali dvije lijepe šanse u prvih pet minuta, ali je to do kraja prvog poluvremena ipak bilo s naše strane samo prosječno. U drugom dijelu smo se malo digli, imali veći posjed i možda ipak bili nešto konkretniji. Imali smo onaj udarac Lovrića i pri samome kraju ove dvije velike šanse, pa smo bili i blizu pobjede, ali je ipak ostalo neriješeno. Nismo zaslužili danas pobjedu. Ovo je realan rezultat, u pojedinim situacijama nas je Ivušić spašavao', rekao je Bjelica i nastavio:

  • +7
HT Prva liga: Lokomotiva - Osijek, 4.3.2022. Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Oni su dobra momčad, peta na ljestvici, a mogli su imati i koji bod više s obzirom kako igraju. Otkinuli su već pet bodova Dinamu, uzimali su bodove i Rijeci i Hajduku i nama, siguran sam da će biti i nadalje svima ovako neugodan protivnik. Sigurno imaju kvalitetu, a s druge strane igraju neopterećeno u smislu nekakvog plasmana i očekivanja. Idemo dalje, još je deset utakmica do kraja, to je trideset bodova. Ne vjerujem da će netko dobiti sve utakmice do kraja. Bit će još gubljenja bodova kod svih ekipa', poručio je trener Osijeka.

U srijedu 9. ožujka njegovu momčad očekuje nova važna utakmica i novo gostovanje, ovaj puta u Rijeci u polufinalu SuperSport Hrvatskog kupa.