OTROVNA STRELICA

Nakon ove izjave Mourinho i Ronaldo nikad više neće skupa raditi!

19.07.2016 u 18:19

Bionic
Reading

Jose Mourinho i Cristiano Ronaldo čini se da se nisu rastali u dobrim odnosima nakon zajedničke epizode u Realu, a izbor tri najbolja igrača svih vremena slavnog trenera tome ide u prilog...

Podsjetimo, Mourinho je 2010. godine preuzeo Real i nakon tri sezone vratio se u Chelsea. U tom je razdoblju trenirao svog sunarodnjaka Cristiana Ronalda, a iako nije bilo očitih trzavica koje su izlazile u javnost, kasnije se pokazalo da njihov odnos nije bio idiličan. To nije iznenađenje, jer za takva dva ega nema mjesta pod istim krovom.

Cristiano Ronaldo u nekoliko je navrata priznao da bi se volio vratiti u Manchester United u nastavku karijere, no čini se da to neće biti moguće, barem ne dok je na njegovom čelu Jose Mourinho. Naime, ako je i postojala mogućnost pomirbe, nakon posljednje izjave slavnog trenera neće je biti.

'Za mene su tri najbolja igrača u povijesti nogometa Messi, Pele i Maradona,' prenose španjolski mediji izjavu Mourinha koji je namjerno izostavio s tog popisa Ronalda, a uvrstio njegovoj najvećeg rivala Messija.

Ronaldo koji nakon osvajanja Eura vjeruje da nema većeg od njega to definitivno neće dobro prihvatiti i možemo vrlo brzo očekivati produženje ugovora s Realom do kraja karijere, dok će povratak u Manchester United ostati neispunjena želja, zahvaljujući Joseu Mourinhu...