tko će na old trafford?

Nakon 'košarice' Ronalda i Griezmanna, Mourinho izabrao ovog napadača?!

25.06.2017 u 09:44

Bionic
Reading

Portugalski stručnjak na klupi Manchester Uniteda, Jose Mourinho, nakon što je 'prekrižio' Zlatana Ibrahimovića, odnosno odlučio da ga ne može čekati do potpunog oporavka, sada svim silama želi dovesti pravog napadača

Skromno šesto mjesto u prvenstvu, ali i osvojena Europska liga koja je pak Manchester Unitedu otvorila vrata Lige prvaka, tjeraju Josea Mourinha da dodatno pojača momčad za novu sezonu.

Krajem sezone 'vragovi' su na duže vrijeme ostali bez Zlatana Ibrahimovića, a kako ga je Mourinho odbio čekati s oporavkom, vrlo vjerojatno je Šveđanin već bivši igrač.

I zato se Mourinho pokušava što prije pojačati za novu sezonu. No, da su želje jedno, a realnost nešto posve drugo jasno je uočljivo iz činjenice da su ga prva dva 'picka' odbila. Jedan je bio Cristiano Ronaldo, kojeg su u Realu spremni pustiti, ali ne ispod milijarud eura, dok je drugi Antoine Griezmann, koji se pak odlučio na ostanak i produženje ugovora s Atleticom.

Međutim, Mourinho se ne predaje i sada je poslao poziv Harryju Kaneu, najboljem strijelcu Premiershipa s 29 golova. S obzirom na taj Kaneov sjajan golgeterski 'nos', jer u 165 utakmica za 'spurse' zabio je 99 golova, britanski mediji predviđaju da će Tottenham tražiti barem 80 milijuna funti.

Kakav će odgovor dobiti, sigurno će se znati već za koji dan. Ukoliko on bude negativan, nagađa se da će Mourinho opet ići prema madridu. ALi ovog puta u Real, po Alvara Moratu.