drhte mu ruke

Nakon čudnog poraza svi se pitaju što se događa sa Đokovićem? Evo što on kaže

25.05.2024 u 12:54

Bionic
Reading

Nakon što je češki tenisač Tomaš Machač, na turniru u Ženevi, uvjerljivo svladao prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića, mnogi se pitaju što se to događa Srbinu

Poprilično je u regiji odjeknuo poraz Novaka Đokovića 6:4, 0:6, 6:1 u borbi za finale turnira u Ženevi. Podatak kako je Đoković u ključnom setu osvojio samo jedan gem zvuči nevjerojatno, a nekima i čudno. Kao da nešto nije uredu...

>> Neurolog o stanju Đokovića nakon što mu je boca pala na glavu: Nije bezazleno

'Što mi se još može dogoditi danas, što još brate mili? Nema dovoljno stvari', urlao je Đoković tijekom prvog seta u kojem je od 4:1 stigao do 4:6.

Čak se u jednom trenutku, što možete vidjeti OVDJE, vidjelo kako mu je ruka drhtala dok je prinosio flašicu vode ustima.

Nakon meča Đoković je kratko rekao: 'Nisam baš proveo sjajnu noć, danas je bilo teško. Osjećao sam se užasno u prvom dijelu meča', kazao je Đoković kojeg svi vide kao jednog od favorita na predstojećem Roland Garrosu.

No, s druge strane kad se prisjetimo poraza od Luce Nardija u Indian Wellsu, svima je jasno da nešto nije OK. Također tijekom meča u Rimu, gdje je Đoković poražen od Tabila, u nekim trenucima izgledao je izgbunjeno. Mnogi su uvjereni kako je to posljedica pada boce pune vode na glavu dva dana ranije (navijaču je ispala iz ruksaka, op.a.).

Kako god se okrene vidi se da Đoković nije pravi.

'Teško se koncentrirati na tenis kada su ti druge stvari na pameti. Nadam se da ću biti spreman i dobrog zdravlja za Roland Garros', kratko je dodao Novak.

Kad je ždrijeb u Parizu u pitanju ostaje dojam da je Đoković dobro prošao. No, s druge strane nakon ovih nekoliko 'čudnih' poraza kod najtrofejnijeg tenisača u povijesti i vlasnika 24 Grand Slam naslova - više ništa nije sigurno.

Dodajmo kako je nakon tog poraza Norvežanin Casper Ruud, sedmi tenisač svijeta, izborio plasman u finalegdje ga čeka upravo Čeh Tomas Machač.

sve osim nogometa