JEDAN HRVAT SJAJAN, A DRUGI...

Nakon Bayernovog debakla ugledni portal nagazio Mandžu

30.04.2014 u 08:49

  • +23

Bayern Munich - Real Madrid

Izvor: Guliver/Getty Images / Autor: Alex Grimm/Bongarts/Getty Images

Bionic
Reading

Ugledni nogometni portal Goal.com detaljno se pozabavio uzvratnom utakmicom polufinala Lige prvaka između Bayerna i Reala (0:4)

Luka Modrić odigrao je još jednu fantastičnu predstavu u dresu madridskog Reala. U svojem jubilarnom 100. nastupu bio je jedan od najboljih na travnjaku, a njegova predstava nije prošla nezapaženi ni kod novinara portala goal.com.

Nogometni portal za igrača utakmice proglasio je dvostrukog strijelca Španjolca Sergija Ramosa koji je dobio četvorku (ocjene od 1 do 5), jednako kao i Cristiano Ronaldo, strijelac druga dva pogotka za Real.

Jedini koji je dobio ovu visoku ocjenu uz strijelce bio je Luka Modrić. Goal.com ocjenu obrazlaže još jednom fantastičnom predstavom hrvatskog reprezentativca.

'Još jedan nevjerojatan nastup hrvatskog veznjaka koji je oduzeo nebrojeno lopti i organizirao opasne kontranapade sjajnim dodavanjima.'

Mario Mandžukić nije zaradio dobre kritike. Dobio je slabu dvojku jednako kao i tragičar Dante, Jerome Boateng, Franck Ribery, Arjen Robben i Bastian Schweinsteiger.

'Hrvatski internacionalac napustio je igru u poluvremenu nakon što su Pepe i Sergio Ramos dominirali u skok igri protiv njega.'