KATALONIJA U ČUDU

Nakon 15 zajedničkih godina Messi se nije došao pokloniti Andersu Iniesti!

27.04.2018 u 16:59

Bionic
Reading

Na press konferenciji na kojoj je Anders Iniesta potvrdio da odlazi iz Barcelone nakon više od dva desetljeća prisustvali su gotovo svi njegovi suigrači, no nije bilo Lionela Messija koji se opravdao 'osobnim razlozima', što je iznenadilo javnost u Kataloniji...

Sjajni 33-godišnji veznjak nakon 22 provedene godine u redovima Barcelone odlučio je napustiti jedini klub u kojem je ikad igrao i karijeru nastaviti u Kini.

  • +6
Anders Iniesta Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Potvrdio je to na rubu suza Anders Iniesta na press konferenciji ovog petka, a podržali su ga pred novinarima gotovo svi suigrači koji su mu odlučili odati počast svojom nazočnošću u tako važnom trenutku.

No, među njima nije bilo Lionela Messija koji je iz 'osobnih razloga' propustio pokloniti se suigraču s kojim je zajedno igrao u posljednjih 15 godina i pritom osvojio sve što se moglo osvojiti: devet titula u Primeri, šest naslova u Kupu kralja, četiri osvojene Lige prvaka.

Osim Messija, na isti se način opravdao i Luis Suarez koji se također nije pojavio, a katalonska javnost pomalo je razočarana, prije svega postupkom Argentinca koji vjerojatno ne bi bio toliko puta proglašen najboljim nogometašem svijeta, da nije uz njega bio Anders Iniesta.

Opravdanje 'osobni razlozi' ne zvuči dovoljno dobro i neki čak sumnjaju da je Messi nezadovoljan što je Španjolac odlučio napustiti ekipu iako joj još uvijek može puno toga dati, no to su samo nagađanja, a Lionel će sigurno ovih dana dati podrobnije objašnjenje zašto ga nije bilo uz kolegu u tako važnom trenutku...