LIZA I LOVRO ZALJUBLJENI PAR

Najveća svjetska nada ljubi Tedeschijevu kćer

01.10.2013 u 13:25

Bionic
Reading

Košarkaški klub Cedevita ovog je ljeta napravio veliki posao. Osim što je doveo trenera Repešu, 'glavni sponzor' Tedeschi i predsjednik Veber doveli su i najperspektivnijeg svjetskog košarkaša, 16-godišnjeg Lovru Mazalina

'Sretan sam zbog svoje odluke. Idem u KK Cedevitu zbog igračkog razvoja, a jako su me privukli organizacija kluba i uvjeti za treniranje u Domu košarke na Velesajmu te kad se sjetim Petrinje, od kuda sam krenuo, ovo mi se čini kao san. Nisam se još naviknuo na crvene boje, ali ne sumnjam da hoću', rekao je Mazalin, koji je, unatoč tome što je u lipnju navršio tek 16 godina (rođen 28.06.1997.), u hrvatskim košarkaškim krugovima već vrlo poznata ličnost,' piše kkcedevita.hr.

Riječ je o jednom od najtalentiranijih igrača u svojem godištu u Europi pa sportski direktor Cedevite Matej Mamić vrlo zadovoljan što je igrač takvog kalibra za svoj daljnji razvoj odlučio izabrati baš Cedevitu.

Iako se na NBA draft može prijaviti tek nakon 18. rođendana o ljevorukom Mazalinu NBA skauti već 2-3 godine sve znaju. Prate ga na svakom snažnijem turniru, a s nestrpljenjem se očekuje i njegov nastup od 18. do 18. kolovoza na Europskom prvenstvu U16 koje se održava u Ukrajini.

'Lovro je košarkaš koji ima nevjerojatan osjećaj za koš i koji na parketu radi razliku. U njegovom godištu na svijetu nema igrača koji igra tako svestrano. Mene ne bi iznenadilo da Lovro bude 1. pick na NBA draft ako se bude pravilo razijao', rekao je za tportal.hr jedan NBA skaut.

I dok se od Mazalina očekuje košarkaški iskorak, zasad u njegovu društvu uživa kćer Emila Tedeschija, Liza. Njih su dvoje 'uhvaćeni' na nedavnoj utakmici finala Kupa, gdje su razmjenjivali poljupce, a sve uz evidentno dopuštenje tate Emila, koji je na toj utakmici sjedio samo par mjesta od njih.