HOĆE LI GA KAZNITI?

Najveća NBA zvijezda poslužila se sramotnim trikom

13.02.2014 u 15:58

Bionic
Reading

LeBron James, zvijezda Miami Heata, na utakmici protiv Detroit Pistonsa, u svega nekoliko sekundi dva je puta odglumio udarac protivničkog igrača

Od prije je poznato kako LeBron, za mnoge najbolji igrač na svijetu, za sebe misli kako je jedan od boljih obrambenih igrača u ligi, a u borbi za što bolju poziciju često se služi svim mogućim trikovima.

Tako je u borbi za poziciju sa snažnim krilnim centrom Pistonsa Gregom Monroem LeBron pokušao u svega nekoliko sekundi odglumiti da ga je Monroe udario snažno laktom u glavu. Nakon što mu prvi put nije uspjelo nasamariti suce u drugom pokušaju je klasičnim 'floppingom' ili nesportskim tj. sramotnim trikom odglumio da ga je Monroe udario.

Zaista ovako nešto nije bilo potrebno četverostrukom MVP-u da dođe do lopte i sigurno ga zbog ovakvih poteza (ovo mu nije prvi put!) neki igrači i navijači manje cijene. Ostaje samo pitanje hoće li ga NBA liga kazniti? Naime, u NBA ligi je gluma kod osobnih pogrešaka zabranjena upravo iz razloga kako bi se izbjegle ovakve situacije.