GOTOVINA, DVIJE VELIKE ZVIJEZDE...

Najskuplja operacija u povijesti nogometa; u PSG-u su poludjeli, evo što sve traže od Barce za Neymara

03.07.2019 u 14:34

Bionic
Reading

Barcelona je krenula u operaciju dovođenja Neymara iz PSG-a, ali skup je to posao koji bi na kraju katalonski klub mogao koštati gotovo 400 milijuna eura

Neymar je u PSG-u dvije sezone, a to je zadovoljstvo pariški klub platio 222 milijuna eura. Brazilac nije sretan na Parku prinčeva, ali nisu ni u klubu oduševljeni stalnim kukanjem svoje zvijezde koja stalno traži povratak na Camp Nou. Isto tako i ozljede su sve učestalije i drže Neymara van terena.

No Barcelona bi rado vratila Neymara te je krenula u skupu operaciju. Prvo je ponudila 100 milijuna eura u kešu te dvojicu skupih igrača Philippea Coutinha i Ousmanea Dembelea. No u PSG traže još više...

'U Parizu su poludjeli ako govorimo o igračima koje traže u zamjenu te odštetu u gotovini, jer riječ je o oko 390 milijuna eura. Naime, francuski prvak prodao bi Neymara za 130 milijuna eura u novcu te da još dobije dva igrača – Antoinea Griezmanna te Ousmanea Dembelea', otkrio je ugledni španjolski novinar Eduardo Inda.

  • +2
Neymar Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tu je najveći problem Griezmann koji još nije igrač Barcelone. Katalonci moraju platiti madridskom Atleticu njegovu odštetnu klauzulu od 120 milijuna eura te ga zatim nagovoriti da ode u PSG, a njemu se takav rasplet situacije ne sviđa.

Uglavnom o Neymaru, PSG-u i Barceloni još ćemo se ovih ljetnih tjedana dobro naslušati.