bezobzirno i jadno

Najružniji trenutak Roland Garrosa: Pred očima cijelog svijeta pokrao dječaka

04.06.2019 u 06:08

Bionic
Reading

Impresivnu pobjedu Madison Keys protiv Katerine Siniakove zasjenio je nepotreban incident po završetku meča, kada je jedan bezobzirni gledatelj iz ruku dječaka iščupao ručnik kojeg mu je pokušala darovati Amerikanka...

Keys i u Roland Garrosu potvrđuje da je trenutno jedna od najboljih tenisačica svijeta, a plasmanom u četvrtfinale još malo se približila ulasku u TOP 10 na WTA ljestvici, ali i osvajanju prvog Grand Slama u karijeri, dvije godine nakon što je od Sloane Stephens poražena u finalu US Opena.

Uspjela je ovog ponedjeljka 24-godišnja Amerikanka s lakih 6-2, 6-4 svladati Čehinju Katerinu Siniakovu, no zatim je neočekivani incident zasjenio ovu impresivnu pobjedu.

Naime, Madison je pokušala svoj ručnik pokloniti jednom dječaku u prvom redu publike, no bezobzirni sredovječni gledatelj istrgnuo mu ga je iz ruku i pobjegao.

Američka tenisačica ostala je u nevjerici, ali ovaj sebični materijalist nije si učinio uslugu. Snimka incidenta ubrzo se proširila društvenim mrežama pa je preko noći postao najomraženija osoba u Roland Garrosu...