pepe opet udara

Najprljaviji igrač u povijesti Reala ponovo pokazao svoju mračnu stranu!

20.04.2018 u 10:46

Bionic
Reading

Tijekom kontroverznog kup dvoboja između Bešiktaša i Fenerbahčea jedan od glavnih aktera bio je Portugalac Pepe koji je zbog brutalnog prekršaja zaradio crveni karton...

Iskusni 35-godišnji portugalski branič ponovo udara. Nakon što je proveo čak deset godina u dresu Real Madrida prešao je Pepe prošle godine u Bešiktaš s kojim se bori za titulu u turskom prvenstvu, a nakon kaosa ovog četvrtka ima izgleda osvojiti i turski kup, unatoč tome što je jako naštetio svojoj momčadi u dvoboju s Fenerom.

Iako je Fenerbahče imao sve u svojim rukama tijekom uzvrata polufinala, njegovi navijači pogodili su u glavu suparničkog trenera Gunesa pa je susret prekinut, a Bešiktaš bi 'za zelenim stolom' mogao proći dalje.

A baš Pepe umalo je upropastio svoju momčad, nakon što je ranije u toj utakmici zaradio crveni karton zbog nemilosrdnog ulaska u Brazilca Souzu.

Iako nema puno crvenih kartona u karijeri, ovaj psihički labilni Portugalac na glasu je kao najprljaviji igrač koji je ikad igrao u dresu Reala, zbog niza ispada koji su najčešće prolazili nekažnjeno, a njegov nastraj na Francisca Casquera jedan je od najružnijih incidenata viđenih u Primeri.

Autor: Youtube

Sada su i turski ljubitelji nogometa upoznali divlju narav Pepea, ali ne može se mjeriti s huliganima na tribinama u ovoj zemlji koji su u stanju napraviti i puno gore stvari...