u klubu odahnuli

Najgora noćna mora Reala uoči finala Lige prvaka ipak se neće ostvariti!

07.05.2018 u 16:39

Bionic
Reading

Liječnički pregled pokazao je nakon utakmice s Barcelonom da Cristiano Ronaldo nije ozbiljno ozlijeđen i zbog istegnuća gležnja njegov nastup u finalu Lige prvaka nije upitan...

Portugalski 33-godišnji napadač nosio je Real u Ligi prvaka ove godine, zabivši najmanje jedan pogodak u prvih deset utakmica ovog natjecanja.

  • +6
La liga, Barcelona - Real Madrid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Protiv Bayerna Ronaldo nije bio glavni akter, no drugi su povukli, a u finalu u Kijevu 26. svibnja protiv Liverpoola od njega se očekuje da to nadoknadi i povede madridski klub do četvrte europske titule u posljednjih pet godina.

Baš zbog toga je stručni stožer šokirala njegova ozljeda tijekom El Clasica ove nedjelje, kada je zbog bolova u gležnju morao napustiti igru sredinom utakmice.

Prve prognoze dovodile su u pitanje njegov nastup u finalu Lige prvaka, ali detaljni liječnički pregled odagnao je crne slutnje: Ronaldu je dijagnosticirano istegnuće desnog gležnja, zbog koje neće biti u akciji u sljedećem dvoboju protiv Seville, ali ima gotovo tri tjedna vremena do ključne utakmice sezone protiv Liverpoola, što je i više nego dovoljno za potpuni oporavak...