vremena je sve manje

Najbolji strijelac Bayerna brani Niku Kovača; čelnicima kluba poslao je jasnu poruku

04.08.2019 u 16:39

Bionic
Reading

Napadač njemačkog bundesligaša Bayerna Robert Lewandowski (30) zatražio je od vodstva njemačkog prvaka da dovedu kvalitetne igrače koji bi pojačali momčad

Momčad Nike Kovača je u subotu izgubila od Borussije Dortmund 2:0 u njemačkom Superkupu, a nakon utakmice poljski napadač Robert Lewandowski (30) je poručio kako bi vodstvo kluba trebalo osnažiti momčad.

'Mladi igrači na klupi imaju potencijal, ali ponekad vam treba pravo pojačanje, netko tko može pomoći ekipi', kazao je najbolji strijelac Bayerna Robert Lewandowski.

Za razliku od Borussije koja se ovoga ljeta pojačala, Bayern je angažirao defenzivce Benjamina Pavarda i Lucasa Hernandeza, dok su klub napustili Arjen Robben, Franck Ribery, James Rodriguez, Mats Hummels i Rafinha.

Lewnadowski je prozvao upravu i tijekom američke turneje.

'I dalje isto mislim. Protiv Borussije se moglo vidjeti što bi značilo da imamo pravo pojačanje spremno za nastup', dodao je poljski napadač.

  • +3
Njemački superkup 2019., Borussia D. - Bayern Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Posljednjih se dana nagađalo kako bi Leroy Sane mogao preseliti iz Manchester Cityja u Bayern, no 'građani' ga žele zadržati.

'Izgubili smo našu igru. Mogli smo pobijediti Borussiju, ali smo napravili previše jednostavnih grešaka. Nakon što smo primili drugi gol, nismo bili 100 posto uvjereni da se možemo vratiti. Mislim da je to ista greška iz prošle sezone', zaključio je Lewandowski.