pišu španjolski mediji

Najbolji nogometaš Bosne i Hercegovine iznenada stavljen na transfer listu; trener Barcelone Pjaniću to nije mogao oprostiti!

24.03.2021 u 09:15

Bionic
Reading

Kako doznaju španjolski mediji trener Barcelone Ronald Koeman donio je odluku kako za sjajnog BiH veznjaka, koji je u ljeto stigao iz Juventusa u transferu teškom 60 milijuna eura, više nema mjesta u momčadi.

Poznato je kako je 30-godišnji Pjanić potpisao ugovor s Barcelonom na četiri sezone pa ostaje upitno tko bi uopće mogao otkupiti njegov ugovor.

Navodno je puklo na relaciji Koeman – Pjanić zbog nekih intervjua koje je dao BiH veznjak u kojima se otvoreno 'žalio na status koji ima u klubu.'

'Iskreno, nisam zadovoljan i ne mogu biti zadovoljan. Tijekom svoje karijere nikada nisam prihvatio ideju da ne igram i ne prihvaćam je ni sada. Vidjet ćemo, spreman sam, dobro treniram i čekam, ne mogu ništa drugo. To je vrlo osjetljiva situacija koja mi ne odgovara', kazao je jednom prilikom Pjanić koji je ove sezone u La Ligi skupio svega 17 od čega je tek šest puta bio u udarnoj momčadi nastupa (nije zabio niti jedan gol!).

Te izjave Koeman nije oprostio Pjaniću i kako se doznaje rekao je čelnicima kluba da ga stave na transfer listu.

Tako je zvučno pojačanje u veznom redu, zbog čega je između ostalog i klub prije isteka ugovora napustio hrvatski veznjak Ivan Rakitić, postalo prošlost. Potrošen je ogroman novac, a u zamjenu za njega u Juventus je otišao o Arthur Melo.