Logo (1)

TU JE SVE JASNO

Najbolji mogući odgovor obožavanog hrvatskog rukometaša i jasna poruka Zoranu Gobcu

Bionic
Reading

Uoči utakmice između Hrvatske i Austrije oglasio se je Manuel Štrlek kojeg nema u hrvatskoj reprezentaciji na ovom rukometnom Euru

Manuel Štrlek je dugi niz godina bio jedan od najboljih igrača reprezentacije, ali je ovo natjecanje propustio zbog nesuglasica u nacionalnoj vrsti. Njegovo otkazivanje nije dobro sjelo najmoćnijem čovjeku hrvatskog rukometa Zoranu Gobcu koji mu je preko medija poručio da su mu vrata zauvijek zatvorena.

Nešto kasnije te riječi i drastičnu mjeru potvrdila je Skupština Hrvatskog rukometnog saveza.

'Hrvatski rukometni savez (HRS) Vas podsjeća da je Skupština HRS-a, održana u Zadru, 14. travnja 2019. godine, donijela odluku da je svaki igrač koji se ne odazove pozivu izbornika ili iz neopravdanih razloga odbije igrati za reprezentaciju, automatski isključen. To vrijedi za sve nacionalne selekcije, od onih najmlađih do najstarijih. Skupština je najviše tijelo Hrvatskog rukometnog saveza i njezinih odluka dužni su se pridržavati svi izbornici', piše u priopćenju.

  • +26
Hrvatska - Austrija, rukometni Euro 2020. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

A Štrlek se na to oglasio na najbolji mogući način, izrazio je potporu hrvatskoj reprezentaciji prije Austrije te je jasno dao do znanja što misli o svojoj budućnosti u hrvatskom dresu.

'Dragi moji prijatelji i suigrači, želim vam svu sreću. Večeras imate moju maksimalnu podršku, vaš sam najveći navijač! Igrate odlično i samo tako nastavite do kraja! Ako me u budućnosti reprezentacija bude trebala, ja sam spreman! Ajmo Hrvatska', napisao je Štrlek na društvenoj mreži.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal