'SPURSI' NA POTEZU

Najbolji mladi Englez zavapio: Zadržite Modrića i Balea

25.05.2012 u 15:26

Bionic
Reading

Priča oko odlaska, odnosno ostanka Luke Modrića i Garetha Balea među 'spursima' dobila je još jedan nastavak. Sada se u raspravu uključio i najbolji mladi nogometaš Engleske, Kyle Walker

Nedavno izabrani najbolji mladi premierligaški nogometaš godine u izboru Udruženja profesionalnih nogometaša (PFA) Kyle Walker (21) apelirao je na klupsku upravu da zadrži dvojicu najboljih nogometaša kluba.

Naravno, riječ je o Luki Modriću i Garethu Baleu, o čijim se potencijalnim odlascima iz Tottenhama naveliko medijski špekulira, pogotovo nakon što klub s White Hart Lanea nije uspio izboriti plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone.

'Mislim da je ključno da ih zadržimo. Predsjednik (Daniel Levy, op.a.) je prošle sezone pokazao odlučnost da ne rasproda klub', komentirao je desni bek Tottenhama.

O ambicijama 'spursa' sljedeće sezone uz uvjet da Tottenham zadrži najveće zvijezde Walker kaže.

'Možemo se boriti za naslov sljedeće godine, definitivno. Bit ćemo ondje. Možemo postići svašta s momčadi koju imamo. Kada pogledam u svlačionicu, tu su još igrači poput Aarona Lennona, Rafaela van der Vaarta, Emmanuela Adebayora, Louisa Sahe i Brada Friedela. To su sve vrhunski, iskusni igrači, koji su mi puno pomogli ove sezone. Sve samo ovisi o Tottenhamu'.