treslo se i u zagrebu

Najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić davao intervju za vrijeme razornog potresa; njegova reakcija uživo te poruka podrške sve je oduševila

30.12.2020 u 10:29

Bionic
Reading

Snažan potres jakosti 6.3 stupnja po Richteru - koji je pogodio područje Petrinje, Gline i Siska - jako osjetio se u Zagrebu, a igrom slučaja prilikom intervjua najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić podijelio je s fanovima kako je to izgledalo

Naime, kao što se vidi u video prilogu najboljeg hrvatskog skijaša Filipa Zubčića razoran potres – koji je uzdrmao područje Petrinje, Gline i Siska – uhvatio je u obiteljskom hostelu u Vlaškoj ulici u Zagrebu gdje je davao intervju.

Za vrijeme potresa dok se sve oko njega treslo Filip je ostao miran.

'Lagano 'surfanje', nadam se da ste svi ok', napisao je na svom Instagramu profilu.

Na videu koji se može vidjeti u prologu Zubčić uz nekoliko psovki, u trenutku dok se sve oko njega treslo (govorio je ljudima da ne izlaze van!), napisao je svima i poruku podrške:

>>> SVE O DETALJIMA POTRESA PRATITE OVDJE

'Ovo je bilo strašno, ovo je sablasno. Ne dogodilo se više nikad. Drž’te se ljudi, uz vas sam', napisao je Zubčić koji je video, na kojem su spontane psovke prilikom trešnje cenzurirane, objavio i na Facebooku.

  • +20
Petrinja: Jutro nakon razornog potresa Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL
  • +78
Petrinja nakon katastrofalnog potresa Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX