trn u oku

Najbolji golman Svjetskog prvenstva zbog arogancije i bahatosti ide na transfer listu, Aston Villa dovodi sjajnog Marokanca

  • B.T.
  • Zadnja izmjena 25.12.2022 13:54
  • Objavljeno 25.12.2022 u 13:44
Bionic
Reading

Proglašen je, po mnogim nezasluženo, najboljim golmanom Svjetskog prvenstva i umjesto da mu to podigne vrijednost, on je svojim ponašanjem degradirao osobno ostvarenje, ali i rezultat svojih suigrača

Proglašen je, po mnogim nezasluženo, najboljim golmanom Svjetskog prvenstva i umjesto da mu to podigne vrijednost, on je svojim ponašanjem degradirao osobno ostvarenje, ali i rezultat svojih suigrača.

Više se piše o sramotnom ponašanju Emilijana Martineza, njegovoj minuti šutnje za Mbappéa i lutki s kojem se rugao francuskom velemajstoru, vulgarnoj gesti prilikom primanja nagrade za najboljeg golmana SP-a, nego o njegovim obranama.

Njegova nekorektnost koja se mogla osjetiti i prema suparnicima iz protivničkih momčadi tijekom cijelog turnira nagnala je novog trenera Aston Ville da ga stavi na transfer listu.

Unai Emery, bivši trener Arsenala i Villarreala preuzeo je klupu Aston Ville prije dva mjeseca, a argentinski golman nije mu baš sjeo pa je arogantno i bahato ponašanje samo olakšalo posao novom šefu struke Aston Ville.

Španjolski Fichajes piše da je Emery već odabrao zamjenu pa bi umjesto golmana svjetskog prvaka u Villu trebao doći golman Maroka, koji trenutačno brani za Sevillu.

Otkupima je 40 milijuna eura, a za Engleze to očito nije problem. Tko u svojim redovima želi problematičnog Martineza koji je stekao negativnu reputaciju među igračima, navijačima i sucima ostaje nam za vidjeti.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal