seli u u saudijski Al Nassr

Najbolje plaćeni Hrvat Brozović mnoge je zbunio čudnom porukom jer se svi opraštaju

26.06.2023 u 08:34

Bionic
Reading

Nakon što je dogovoren transfer Marcela Brozovića u saudijski Al Nassr najviše se pisalo o plaći koju će imati hrvatski veznjak

Iako se pričalo o mogućem transferu Marcela Brozovića u Barcelonu, od toga ipak neće biti ništa. Naime, stručnjak za transfere Fabrizio Romano objavio je kako je prelazak Brozovića u saudijski Al Nassr dogovoren i samo se čeka službena potvrda.

>> Brozović prodan. Mnogi će ostati razočarani, ali on postaje najplaćeniji Hrvat

Također se najviše piše o odštetu koju je za Brozovića dobio Inter Milana, a riječ je o 23 milijuna eura- što je puno manje nego su za njega neki klubovi nudili prije dvije godine.

Također se doznaje kako je Brozović već dogovorio i plaću sa Saudijcima. Kako javljaju neki izvori iz Italije navodno je dogovoren 3-godišnji ugovor s plaćom od 20 milijuna eura neto po sezoni!

Tako će Brozović postati najbolje plaćeni hrvatski sportaš u povijesti, ali dok transfer još nije potvrđen užarile su se društvene mreže s naglaskom na navijače Intera kojima je žao što Epic Brozo odlazi.

Tako primjerice talijanski tenisač Fabio Fognini, koji je ujedno i navijač Intera, piše: Ostani!

Oglasili su se i članovi navijačke grupe Intera (Curva Nord) svojom porukom.

'Nikada ti nećemo moći dovoljno zahvaliti na nogometu koji si nam prikazivao. Uvijek si znao pošteno namočiti svoj dres znojem, od prvog do posljednjeg dana. Hvala ti Marcelo i sretno', napisali su navijači.

No, onda se javio Brozović koji je, nakon što mu je talijanski novinar Fabrizio Biasin na Instagramu objavio da će mu nedostajati, napisao:

'Koji k**** što je ovo? Svi se opraštaju od mene, a ja nisam ni s kim razgovarao', napisao je Broz uz pokojeg emotikona koji jasno govori da se šali na svoj račun.

Neki njegovu poruku smatraju i čudnom, ali svi koji ga poznaju kažu kako je to njegov stil. Voli se šaliti i jasno je kako mu je teško pao odlazak iz Intera.

Brozović tako čini se napušta Inter nakon više od osam godina u kojima je sakupio 330 nastupa i zabio 31 gol, a s Nerrazzurima je osvojio Serie A, te po dva talijanska Kupa i Superkupa.