IZ ENGLESKIH MEDIJA

Najbolja utakmica Manchestera u povijesti!

27.04.2011 u 10:56

Bionic
Reading

Engleski mediji puni su hvale za pobjedu i predstavu Manchester Uniteda u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka sa Schalkeom (2:0)

'Manchester je toliko blizu Wembleya, da već vidi i promet oko njega. Njihov nastup u prvoj utakmici polufinala bio je toliko zreo i očaravajuć da se ova utakmica mora svrstati u najbolje u povijesti crvenih vragova', stoji u komentaru Daily Telegrapha.

'Možda bismo ponovo trebali procijeniti ovu momčad Uniteda. Možda bismo ponovo trebali shvatiti što je to Alex Ferguson učinio. Trebala je ovo biti sezona gradnje momčadi... Bila je to dominacija kakva se ne bi smjela vidjeti na ovakvoj razini, u polufinalu Lige prvaka', piše Daily Mirror.

'Otpisati Nijemce. Možda se to po prvi puta u povijesti smije učiniti. Štoviše, bilo bi prikladno!', našalio se The Times.

'Nije utakmica u Veltins areni donijela samo pozitivne vijesti. Jer, dobra je stvar što Manchester United ide u finale Lige prvaka, no loša je što Manuel Neuer vjerojatno ide u München. Možda bi Man. United mogao malo više zagristi', ističe Daily Mail.

'Za Waynea Rooneya bio je ovo dan iskupljenja. Za Gelsenkirchen 2006. Dan kad je sramotu i očaj konačno spremio iza sebe (dobio je tada crveni karton u četvrtfinalu SP-a protiv Portugala) i Nijemcima pokazao kakav nogometaš doista jest', poentira The Sun.