ŠTO MU SE DOGODILO?

Najbizarniji trenutak u povijesti Lige prvaka! Ove scene dugo će biti hit i predmet sprdnje...

26.05.2018 u 23:18

Bionic
Reading

Gareth Bale je bio autor najljepšeg trenutka finala Lige prvaka između Reala i Liverpoola (3:1), ali najviše se piše i priča o tragičaru Lorisu Kariusu

Njemački vratar stigao je u Liverpool iz Mainza u srpnju 2016. za sedam milijuna eura, a u Kijevu je doživio večer koju, uvjereni smo, nikada neće zaboraviti.

Za njega se finale Lige prvaka pretvorilo u noćnu moru, a prvi pogodak Reala koji je skrivio u 51. minuti baš nikada nije viđen u tako velikoj utakmici. Imao je loptu u rukama, želio je brzo baciti suigraču, a pored njega je Benzema samo ispružio nogu i poentirao.

Nijemac je započeo slom Liverpoola, a zatim ga je i dokrajčio u 84. kada je 'popio' gol iz daljine od Balea za konačnih 3:1.

Te dvije katastrofalne pogreške brzo su postale hit na internetu, a 24-godišnji vratar koji ima ugovor s 'redsima' do lipnja 2021., sigurno će sljedećih tjedana biti predmet sprdnje uvijek oštrih britanskih medija.

Njegove suze poslije susreta i izgubljen pogled dovoljno su govorili koliko ga je sve pogodilo pa mu je najbolje narednih dana da ne čita portale, ne gleda televiziju i ne čita novine, jer će ga na 'Otoku' razapeti.

  • +25
Finale Lige prvaka 2018., Real Madrid - Liverpool Izvor: Pixsell / Autor: David Klein/Press Association/PIXSELL