bijeli ostaju bez trenera

Igor Tudor dobio ponudu velikana koja se ne odbija; ovako nešto nitko nije mogao ni sanjati, a sada u Hajduku vlada prava panika

17.08.2020 u 10:06

Bionic
Reading

Igor Tudor je na meti Juventusa čiji ga novi trener Andrea Pirlo želi u svojem stručnom stožeru

Igor Tudor mogao bi uskoro napustiti Hajduk u koji je stigao u siječnju 2020. godine. Iako rezultati u prošloj sezoni koju je završio na petom mjestu nisu ni blizu onome što žele navijači, to nije razlog potencijalnog rastanka 42-godišnjeg trenera i splitskog kluba. Dapače, Tudora želi jedan europski velikan.

Prema pisanju 24 sata, Tudor je ovih dana dobio poziv iz Torina koji teško može odbiti. Novi trener 'Stare dame' Andrea Pirlo pozvao ga je da mu se priključi u Juventusu i postane jedan od njegovih najbližih suradnika što je ponuda o kojoj svakako vrijedi razmišljati. Iako je u Hajduku prvi trener, mjesto pomoćnog trenera Juventusa je itekako privlačno.

Tudor je navodno o svemu već izvijestio čelnike Hajduka i svoje najbliže suradnike, ali još nije odlučio gdje će nastaviti karijeru. Juventus mu, osim prestiža i prilike da radi u jednom od najvećih klubova, nudi i rasterećenje od briga koje nosi mjesto prvog trenera Hajduka.

Nakon što je prošlu sezonu HT Prve lige završio na petom mjestu, u novu je krenuo dosta nesigurno i slabašnu Istru pobijedio jedva s 2:0 što nije ono što svi oko kluba očekuju i žele. Pritisak je počeo već nakon prvog kola, a zareda li Hajduk s dva ili tri lošija rezultata, Tudor bi mogao ostati bez posla. Juventus se tako čini kao idealan izlaz iz problema, ali i jedan novi izazov koji će teško odbiti.