NEPOPRAVLJIVA 'SVRAKA'

Na treningu suigraču slomio čeljust

23.03.2010 u 18:45

Bionic
Reading

Pet godina nakon što su se nogometaši Newcastle Uniteda Lee Bowyer i Kieron Dyer međusobno potukli za vrijeme utakmice protiv Aston Ville, u redovima 'svraka' dogodio se sličan incident

Ovoga puta u glavnim ulogama bili su Steven Taylor (24) i Andy Carroll (21) koji su se potukli na treningu. Taylor je prema pisanju engleskog tiska iz tučnjave izašao sa slomljenom čeljusti zbog čega će pauzirati do konce sezone, dok je Carroll završio u bolnici zbog šivanja šake.

Carroll, koji je mladi engleski reprezentativac, mogao bi zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda završiti u zatvoru, jer je pod uvjetnom kaznom nakon što je u prosincu prošle godine izazvao tučnjavu u noćnom klubu razbivši pivsku kriglu na glavi jednog mladića. Optužen je i za fizički napad na djevojku u rujnu 2008. godine.

U klubu nisu željeli komentirati vijesti o incidentu s treninga, a mediji su se odmah prisjetili Bowyera i Dyera koji su se potukli za vrijeme utakmice protiv Aston Ville. Obojica su dobili crvene kartone, a potom i tri utakmice suspenzije. Vodstvo FA-a je Bowyera kaznilo i sa 40.000 eura, a klub sa 100.000 eura. Dyer nije novčano kažnjen jer je tučnjavu započeo Bowyer.