FIFA_SP_2018.svg

RAZAPET ĆE GA NA INTERNETU

Na stupu srama u svojoj zemlji; pogledajte što je ovaj lik radio prije primljenog gola koji ih je poslao kući!

Bionic
Reading

Senegal je izgubio u ključnoj utakmici Svjetskog prvenstva od Kolumbije 1:0 te se oprostio od natjecanja, a pogotku koji ih je poslao kući prethodila je nevjerojatna scena koja je razbjesnila tu afričku naciju

Senegal je ispao sa SP iako je imao isti broj bodova i identičnu razliku pogodaka kao Japan, ali je po kriteriju 'fair-playa' bio slabiji jer je dobio dva žuta kartona više od azijskog predstavnika. To je bilo po prvi puta u povijesti da je putnik u osminu finala odlučen na takav način.

Inače, pogodak koji je rastužio Senegalce protiv kolumbije se dogodio u 74. minuti. Quintero je izveo korner, a Mina je najviše skočio na prvoj vratnici i zabio.

No svi pričaju o sceni koja je prethodila golu i koja se događala na prvoj vratnici, na strani gdje je lopta i otišla u mrežu. Kamere su lijepo snimile senegalskog braniča Idrissa Gueyju (28) kako se nonšalantno naslonio na vratnicu, stavio ruku na bok i mirno promatrao što se događa ispred njega.

Samo par sekundi kasnije njegova nezainteresiranost kažnjena je pogotkom, a na njegovu nesreću taj detalj brzo je osvanuo na društvenim mrežama.

Ne treba ni spominjati kako su u Senegalu bijesni zbog takvog ponašanja braniča koji zadnje četiri sezone igra u Engleskoj (Aston Villa, sada Everton). Ovo mu neće tako lako zaboraviti, jer mogao je bolje reagirati i možda spriječiti gol da nije – 'spavao'.

  • +14
SP 2018., skupina H: Senegal - Kolumbija Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
  • +22
SP 2018., skupina H: Senegal - Kolumbija (navijači) Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal