Brazilac u problemu

Na Roland Garrosu šokirao Medvedeva pa morao na sud; prijavila ga je bivša djevojka

07.06.2023 u 11:48

Bionic
Reading

Brazilski tenisač Thiago Seyboth Wild, koji je priredio iznenađenje na Roland Garrosu pobijedivši drugog tenisača svijeta Rusa Danila Medvedeva, pojavio se na sudu u Rio de Janeiru kako bi odgovarao na optužbe za nasilje nad svojom bivšom djevojkom, izvijestilo je brazilsko pravosuđe u utorak

Nakon subotnjeg poraza u 3. kolu turnira Roland-Garros u Parizu protiv Japanca Yoshihita Nishioke, 23-godišnji brazilski tenisač Thiago Seyboth Wild u ponedjeljak je 'otišao izravno u Rio de Janeiro kako bi se pojavio pred sudom', objavilo je brazilski sud.

Seybotha Wilda je 2021. godine za fizičko i psihičko zlostavljanje optužila bivša djevojka Thayana Lima s kojom je bio u vezi godinu i osam mjeseci.

Lima, influencerica s 1,2 milijuna pratitelja na Instagramu, objavila je snimke verbalnog zlostavljanja koje je pretrpjela.

Trenutno 172. tenisač svijeta je pokrenuo sudski postupak protiv bivše djevojke zbog nekih njenih objava na društvenim mrežama i zbog optužbi za iznudu te je odlučan da dokaže svoju nevinost.