SERIE A - PREMIERSHIP

Na pomolu veliki posao između dva nogometna velikana; u cijeli transfer uključen i Ivan Perišić

30.05.2019 u 09:02

Bionic
Reading

Milanski Inter ozbiljno je zagrizao za belgijskog napadača Romela Lukakua koji nosi dres Manchester Uniteda, a u taj transfer mogao bi biti uključen i hrvatski reprezentativac Ivan Perišić

Romelu Lukaku je na Old Traffordu zadnje dvije sezone, ali nije ispunio očekivanja. Ni on nije previše sretan te traži promjenu. Poslije povratka s odmora iz SAD-a sjeo je za stol sa čelnicima kluba kako bi dogovorio svoj odlazak i to u Inter.

No u Manchester Unitedu su bili jasni, Lukaku može otići ako talijanski klub za njega plati odštetu isto onoliko koliko su ga 'crveni vragovi' platili kada je dolazio iz Evertona u srpnju 2017. – 84,7 milijuna eura.

Prevelik je to iznos za Inter koji se ionako posljednjih godina muči sa financijskim fair-playjom, ali postoji mogućnost da umjesto 'keša' Manchester United uzme neke igrače koji su u svlačionici talijanske momčadi – riječ je o slovačkom braniču Milanu Škriniaru te hrvatskom ofenzivcu Ivanu Perišiću.

Taj dvojac je već jako dugo vremena na radaru Manchester Uniteda i lako bi moglo doći do dogovora, a prema zadnjim informacijama cijelu situaciju oko Lukakua prate i u Juventusu.

  • +6
Ivan Perišić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL