KALEB SVE DEMANTIRA

Na golu Zagreba sljedeće sezone Srbin Stanić?

17.03.2010 u 16:34

Bionic
Reading

Prema pisanju slovenskih medija, Srbin Darko Stanić, koji brani vrata Cimosa, od sljedeće sezone mogao bi postati golman CO Zagreba. Doduše, kasnije se oglasio i direktor hrvatskog prvaka Bartol Kaleb koji demantira te napise

Srbina Darka Stanića, koji je na golu Cimosa iz Kopra od 2008, prema pisanju slovenskih portala, gledao je već i trener CO Zagreba Senjanin Maglajlija. Slovenci nagađaju da bi srpski reprezentativac mogao biti zamjena za njihova vratara Gorazda Škofa, iako bi bilo logičnije da ga se dovede kao zamjena za pehista Ivana Pešića.

Stanić ne bi bio prvi golman s 'istoka', jer su u Zagrebu već igrali bosanski Srbin Mirsad Terzić, Crnogorac Petar Kapisoda i Srbin Alem Toskić.

Kasnije se oglasio i dirketor Zagreba Bartol Kaleb.

'U tome nema ni trunka istine. Poštujemo Darka Stanića, ali ni skim nismo razgovarali o njemu. Također, vidim da se piše da smo bili na finalu slovenskog Kupa, ali ja sam tog dana bio u Dalmaciji, a prvi operativac Zoran Gobac u Hercegovini. Mi imamo Škofa i nekoliko mladih vratara i nikoga ne trebamo'.