NIJE IZGLEDALO DOBRO

Na Afričkom kupu nacija nastradala velika zvijezda Liverpoola; zabrinuo je sve na stadionu

25.01.2022 u 21:45

Bionic
Reading

U ogledu osmine finala afričkog Kupa nacija, u kojem je Senegal pobijedio Zelenortske otoke s 2:0, ozlijedio se najbolji senegalski igrač Sadio Mane

Zvijezda Liverpoola se početkom drugog poluvremena našla u duelu sa suparničkim vratarom Vozinhom nakon kojeg je golman Zelenortskih otoka isključen, dok je Mane dugo vremena ostao ležati na travnjaku zbog jakog udarca kojeg je primio u glavu.

Prve scene nisu bile ugodne, no liječnici senegalske reprezentacije uspjeli su pomoći Maneu koji je nastavio utakmicu, a samo nekoliko minuta kasnije je postigao i prvi pogodak na susretu čime je usmjerio svoju momčad prema prolazu.

No, dok je njegov pogodak pregledavao VAR Mane je, držeći se za glavu, opet legao na travnjak čime je nanovo zabrinuo sve na stadionu. Ubrzo je Mane zamijenjen, a informacije nakon utakmice su govorile da je prilikom sudara s Vozinhom zaradio potres mozga.

Iz reprezentacije Senegala još uvijek nemaju točnih informacija kakvo je stanje s jednim od najboljih afričkih nogometaša te je tek izbornik Aliou Cisse naveo.

'Pričekat ćemo da se obave sve pretrage nakon kojih ćemo imati bolji uvid u stanje Manea.'

Trenutačno je Mane dvojben za nastavak Kupa nacija, a Senegalu slijedi četvrtfinalni ogled protiv pobjednika dvoboja Mali - Ekvatorijalna Gvineja.