LIGA PRVAKA

Može li Drogba zagorčati život Mourinhu? Realu tek jači trening

18.03.2014 u 11:25

Bionic
Reading

Nakon što su Barcelona, PSG, Bayern i Atletico Madrid izborili plasman u četvrtfinale Lige prvaka, ovoga tjedna doznat ćemo preostala četiri kluba koja nastavljaju natjecanje u elitnom društvu.

Utorak nam donosi oglede Chelsea i Galatsarayja (prvi susret 1-1), te Real Madrida i Schalkea (6:1), dok će u srijedu snage odmjeriti Manchester United - Olympiakos (0:2), te Borussia Dortmund - Zenit (4:2).

Nakon što je prvi susret u Istanbulu završio 1:1 u taboru Galatasarayja priželjkuju čudo u Londonu. 'Neće nam biti lako. Chelsea je favorit, no mi ćemo vrebati svoje prilike,' kazala je udarna igla turskog sastava Didier Drogba. Reprezentativac Obale Bjelokosti osam godina je proveo u dresu 'Bluesa' osvojivši 12 trofeja.

Kako i gdje sve gledati Ligu prvaka

Osim na MAXtv-u (Arenasport) utakmice Lige prvaka možete gledati i na pay per view online servisu Match.tportal.hr. Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose utakmica pratiti u sklopu tog community portala.

Korisnici usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) također mogu utakmice gledati na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu. Više informacija potražite OVDJE.

'Moji osjećaji su podijeljeni. Radujem se povratku na Stamford Bridge i susretu sa starim prijateljima,' kazao je Drogba.

Premda je Chelsea u prvom susretu ostvario pozitivan rezultat, Jose Mourinho očekuje neizvjestan dvoboj.

'Neće biti lako. Jedno je sigurno, tek sada počinje prava Liga prvaka. Svi najbolji europski klubovi su ovdje izuzev Juventusa kojeg je izbacio upravo Galatasaray,' kazao je Mourinho.

U drugom ogledu Real na Santiago Bernebeu dočekuje Schalke nakon što je u Gelsenkirchenu torpedirao njemački sastav (6-1). Bila je to tek druga pobjeda 'Kraljevskog kluba' u Njemačkoj u 25 susreta. Za Real će ogled protiv Schalkea biti tek uvertira za nedjeljni 'El Clasico', ogled protiv Barcelone koji bi mogao odrediti ishod borbe za naslov španjolskog prvaka.


'Prije Barcelone moramo odraditi utakmicu protiv Schalkea. Spremni smo za 'el clasico', ali sada razmišljam o njemačkom sastavu. Pobjeda iz prve utakmice otvorila nam je vrata četvrtfinala, a sada moramo mirno zaključiti utakmicu,' kazao je Realov strateg Carlo Ancelotti.

Premda je Schalke ostao bez izgleda za plasman u četvrtfinale u taboru njemačkog sastava poručuju kako u Madrid ne dolaze na izlet.

'Znamo da je nemoguće očekivati prolaz dalje, ali želimo u Madridu pružiti sjajnu partiju, pokazati kako poraz iz prvog ogleda nije realan,' kazao je veznjak njemačkog sastava Kevin-Prince Boateng.