ISHII ŽELI POJAS

Može li Cro Cop i drugi puta unakaziti japansku zvijezdu?

31.12.2014 u 08:52

Bionic
Reading

Mirko Filipović Cro Cop 31. prosinca od 11.30 sati po hrvatskom vremenu opet će izaći u ring protiv japanske zvijezde Satoshija Ishiija, borca kojeg je 23. kolovoza dobio uzevši pritom IGF pojas

Nakon četiri mjeseca Mirko Filipović Cro Cop tako će se opet boriti u dalekom Japanu na INOKI-Bom-Ba-Ye priredbi protiv domaće zvijezde koju je 23. kolovoza dobio nakon što je sudac prekinuo meč zbog posjekotine na čelu. Naime, Cro Cop je laktom 'unakazio' Ishiija nakon čega su liječnici u dogovoru sa sucem procijenili da je ozljeda previše opasna te su tijekom druge runde prekinuli meč. Snimku prvog meča možete vidjeti OVDJE.

Uvertira u današnji meč bilo je službeno vaganje na koje je Ishii kasnio da bi nakon toga odbio skinuti traperice. Sve je to dodatno razljutilo 40-godišnjeg Filipovića koji jedva čeka novi okršaj protiv Japanca.

'Posljednji meč sam odradio prije četiri mjeseca, a kamp za ovaj meč mi je trajao zadnjih šest tjedana. Odrekao sam se čak i Božića da bih trenirao i ostao u vrhunskoj formi i snazi. U prošlosti sam u mnoge mečeve ulazio ozlijeđen i to me koštalo lošijeg nastupa. Ovaj put ništa ne boli. Potpuno sam zdrav te pun samopouzdanja krećem u meč. O porazu niti ne razmišljam iako je ovo takav sport da je apsolutno sve moguće', kazao nekoliko dana prije meča za Fightsite.hr Filipović.


Dodajmo još kako će posebni gosti priredbe biti legende ovog sporta kao što su Fedor Emelianenko i Wanderlei Silva.

'Borio sam se protiv njih, no smatram ih prijateljima. To što će me gledati će mi samo biti poticaj i ohrabrenje. Nadam se da ćemo pružiti dobar meč', završio je Mirko.

Inoki Bom-Ba-Ye 2014. - raspored

Mirko Filipović vs. Satoshi Ishii, IGF (meč za titulu)

Shuji Morikawa - Katsuyoshi Sasaki (pobjeda Morikawa)

Yusuke Masuda - Takaaki 'C-Boy' Oban (pobjeda Masuda)

Ryo Sakai - Tsuyoshi Kurihara (pobjeda Sakai)

Yusuke Masuda - Ryo Sakai (pobjeda Masuda)

Justin Willis - Yusuke 'Crusher' Kawaguchi (pobjeda Justin Willis)

Shinya Aoki - Yuki Yamamoto (pobjeda Aoki)

Chris Barnett - Shinichi 'Wakakirin' Suzukawa (-)

Na službenom vaganju Mirko Filipović težio je 106.5 kilograma, a Satoshi Ishii 107 kilograma.

Izravni prijenos INOKI Bom-ba-ye priredbe možete pogledati na Staru godinu već od 09:00 sati ujutro na Fight Channelu!Više informacija o MAXtv-u i kanalu Fight Channel pogledajte OVDJE.