STVARNO JE PRETJERAO

Mourinhova izjava odjeknula nogometnom Europom; pa samo zbog takvih riječi zaslužio je - otkaz!

14.03.2018 u 09:11

Bionic
Reading

Manchester United se u osmini finala oprostio od Lige prvaka, a poslije utakmice portugalski stručnjak na klupi engleskog velikana Jose Mourinho šokirao je prisutne novinare svojom nevjerojatnom izjavom kojom je omalovažio vlastiti klub

U Sevilli je bilo 0:0, ali je na Old Traffordu španjolski prvoligaš slavio 2:1 te otišao prema četvrtfinalu najjačeg nogometnog natjecanja. Poslije sučevog zvižduka svi su znali da bi Mourinho mogao izvaliti nešto 'veliko', jer je to njegov stil nakon takvih utakmica, ali nitko nije mogao očekivati da će se 'popišati' po klubu kojeg vodi.

Da, upravo je to napravio kontroverzni Portigalac kada je morao objasniti ispadanje 'crvenih vragova' iz Europe na vlastitom stadionu i to nakon aktivnog rezultata iz prvog dvoboja.

  • +3
Manchester United - Sevilla, Liga prvaka, 13.3.2018. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Bio sam u ovoj situaciji već dva puta - izbacio sam Manchester United s Portom i Real Madridom. Tako da ispadanje nije ništa novo za ovaj klub', šokirao je Mourinho navijače, igrače i vodstvo kluba.

Sigruno bi uprava Manchestera već odavno uručila nekome drugome otkaz za takve riječi, ali ipak je u pitanje Special One koji je ugovorom predobro zaštićen u slučaju da iznenada završi na burzi rada.

Na pitanje da objasni samo četiri udarca na gol u 180 minuta Portugalac je bio kratak: To je samo statisika.'

Ipak, nešto je rekao o utakmici.

'Probali smo biti agresivni od prve minute. Nismo uspjeli zabiti, a Sevilla je dobro kontrolirala igru. Imali smo dobra razdoblja, ali nismo kontrolirali utakmicu. Ne mogu reći da su moji igrači imali loš u pristup igri', govorio je Mourinho pa zaključio.  

'Nemamo vremena za dramu, nije kraj svijeta, imamo novu utakmicu u subotu.'