ZAOBIŠAO ISCA I CAZORLU

Mourinho zbog Modrića okrenuo leđa i Perezu

08.02.2013 u 20:22

Bionic
Reading

Koliko je žestoko trener Real Madrida Jose Mourinho želio na početku ove sezone dovesti hrvatskog nogometaša Luku Modrića najbolje u tekstu oslikava El Confidencial ovog tjedna

Naime, Mourinho se navodno suprostavio i predsjedniku kluba Florentinu Perezu i ostalima, te praktički sam odlučio da nitko drugi neće dolaziti u Real osim hrvatskog nogometaša, tada igrača Tottenhama.

El Confidencial navodi da je Perez, mimo Mourinha, stvarao put prema Santiju Cazorli iz Arsenala ili Iscu Alarconu iz Malage. I jedan i drugi nogometaš su bili u financijskom smislu za Real bolje investicije od Modrića, no kada je portugalski strateg saznao što Perez i ostali namjeravaju, sam se založio da svi poslovi s Arsenalom i Malagom stanu, te da se Real usmjeri prema Modriću.

Mourinhova ideja je na kraju pobijedila. Cazorla je ostao u Arsenalu, Isco u Malagi, a Modrić je došao na Santiago Bernabeu. Istina, nakon obavljenog posla Mourinho nije bio toliko 'oduševljen' Modrićem, pa mu je vrlo često, sve do danas, poklanjao klupu za pričuve i ulaske u drugim poluvremenima utakmica, a ne mjesto u udarnoj momčadi.