SPECIJALAN ODGOVOR

Mourinho progovorio o odnosu s Ronaldom i time sve zbunio

19.09.2014 u 12:05

Bionic
Reading

Portugalski stručnjak Jose Mourinho, koji trenutačno vodi Chelsea, vrlo često mora odgovarati na pitanja novinara o svom bivšem klubu Real Madridu te, naravno, o svom sunarodnjaku Cristianu Ronaldu s kojim se nije susreo više od godinu dana…

Tako je, na pitanje novinara u kakvom je odnosu sa zvijezdom Reala Cristianom Ronaldom, Mourinho – ili bolje rečeno Special One - kao iz topa ispalio:

'Odnos između mene i Ronalda uopće ne postoji. On igra za Real Madrid, a ja sam trener Chelseaja. Znate, nećete nas pronaći kako zajedno izlazimo van', kazao je između ostalog Mourinho koji je svojim odgovorom zbunio novinare. Neki su se u tom trenutku vjerojatno upitali, što mu je to trebalo.

Međutim, iskusni trener kao što je Mourinho nije želio da sve ostane na tome pa je, očekivano, podijelio i koji kompliment Kikiju Ronaldu:

'Iako između nas dvojice odnos ne postoji, ostale su lijepe uspomene. Pa Ronaldo je stroj za golove i pomogao mi je da postanem prvak Španjolske te da osvojim Kup kralja i Superkup. Želim mu sve najbolje u karijeri, a pogotovo s Portugalom te naravno s klubom', dodao je Mourinho koji s londonskim klubom juriša na nove trofeje.