U LIGI PRVAKA

Mourinho otkrio kada mu je Ronaldo slomio srce!

15.09.2014 u 20:30

Bionic
Reading

Razgovarajući za TV124, Jose Mourinho, trener londonskog Chelseaja, otkrio je koja dva trenutka iz povijesti svojih nastupa u Ligi prvaka su mu ostala u sjećanju kao posebno bolne uspomene. U središtu jednog nalazi se Cristiano Ronaldo

Jose Mourinho jedan je od samo petorice trenera koji su s dva različita kluba osvajali Ligu prvaka, a to mu je pošlo za rukom kada je bio trener prvo Porta, a kasnije talijanskog Intera. No, kao trener Chelsea i Real Madrida to ipak nije uspio.

Kako i gdje gledati Ligu prvaka

Osim na MAXtv-u (Arenasport) utakmice Lige prvaka možete gledati i na pay per view online servisu Match.tportal.hr. Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose utakmica pratiti u sklopu tog community portala.


'Dvostruko osvajanje Lige prvaka ono je što moju karijeru čini posebnom' – rekao je Mourinho, te nastavio:

'Osim samih pobjeda, nekoliko sam puta bio i u polufinalima, a sjećam se da su mi neki od poraza iznimno teško pali. Dva se posebno ističu, kada je Liverpoolu 2005-te priznat nepostojeći pogodak, te kada smo 2012 ispali nakon izvođenja 11-eraca, a naš je prvi pucač Ronaldo tada promašio' – prisjetio se Mourinho, kojem je očito taj promašaj ostao u posebnom sjećanju.

Liga prvaka ponovo kreće ovoga tjedna, a u prvom će susretu Mourinhov Chelsea ugostiti Schalke 04, utakmicu koju možete gledati na MAXtv-u, u programima Arenasporta.