ŠPEKUALCIJE

Mourinho odlučuje o Modrićevoj sudbini

27.05.2013 u 15:02

Bionic
Reading

Prema pisanju britanskog The Suna, karizmatični portugalski trener Jose Mourinho nastojat će učiniti sve što je u njegovoj moći da sa sobom u Chelsea povede hrvatskog nogometaša Luku Modrića...

Mourinho idućeg vikenda završava svoju avanturu u Real Madridu, te se, prema pisanju velike većine medija, vraća u londonski Chelsea. Velika mu je pritom želja, tvrdi britanski tabloid, povesti sa sobom hrvatskog reprezentativca, kojeg su čitatelji Marce proglasili najgorom prošloljetnom kupovinom, na kojoj je inzistirao upravo Mourinho.

'Mourinho ima veliku želju isposlovati dovođenje Modrića. Zna da će biti teško, ali on vjeruje da ipak ima šanse nakon samo jedne sezone vratiti Modrića u Englesku', rekao je neimenovani izvor za The Sun.

Prije dvije godine Chelsea je nudio Tottenhamu 22 i 27 milijuna funti za Modrića, no obje su ponude odbijene. S obzirom da sada nije riječ o transferu iz jednog londonskog kluba u drugi, stvari bi mogle biti puno drugačije i Chelsea bi konačno mogao uspijeti u svom naumu.