UZ OGROMNU ODŠTETU

Mourinho na liniji s Barcinom zvijezdom; dolazi li u United?

25.02.2017 u 13:25

Bionic
Reading

Španjolski su mediji objavili vijest zbog kojeg se u Manchesteru 'tresu' mnogi. Naime, trener 'vragova', Jose Mourinho, koji je svojevremeno vodio Real, želi dovesti igrača Barcelone

Rezultati ni položaj na tablici Manchester Uniteda ne mogu opravdati velika ulaganja u momčad s Old Trafforda, pa njezin menadžer Jose Mourinho mora smisliti način kako bi u sljedećoj sezoni bio konkurentniji.

I sjetio se da bi u svojoj momčadi rado vidio vrhunskog Brazilca Neymara, koji nikako da ispliva iz Messijeve sjene.

Osim toga, Neymar je i pod istragom španjolskih poreznika odnosno prijeti mu se zatvorskom kaznom zbog financijskih malverzacija, što daje novi argument autorima tekstova o Mourinhovom zovu Neymaru.

Mourinho je prema istom izvoru već nekoliko tjedana na 'liniji' s Neymarom, navodno razgovaraju a karizmatični portugalski stručnjak priprema teren kako bi Neymara privolio u svoju momčad. Spominje se i da bi 'vragovi' taj transfer platili 200 milijuna eura.

Doduše, sve to zvuči prilično senzacionalistički kada se zna da je Neymar nedavno potpisao novi ugovor s Barcelonom. Iako znamo da je nogomet postao samo - posao.