kreće transferni rat

Mourinho i njegov Tottenham kreću u borbu s Realom za jednog od najboljih igrača svijeta na toj poziciji; pada rekordna odšteta!

18.12.2019 u 14:05

Bionic
Reading

Karizmatični Portugalac Jose Mourinho želi dovesti Kalidoua Koulibalyja u Tottenham, a Napoli za njega traži 105 milijuna eura što bi ga učinilo najskupljim stoperom u povijesti

Jose Mourinho je preuzeo Tottenham i odmah utvrdio gdje su nedostaci. Ono što je vidljivo na prvu su veliki problemi u obrambenoj liniji i zato se portugalski stručnjak odmah odlučio baciti na krpanje rupa upravo u tom segmentu. Za jednog je igrača voljan platiti pravo bogatstvo.

Engleski mediji pišu kako Mourinho ćeli dovesti Kalidoua Koulibalyja iz Napolija. Za njega su zainteresirani i u Real Madridu, ali i u drugim europskim klubovima. Koulibaly je u Napoli stigao na ljeto 2014. godine iz Genka za samo sedam i pol milijuna eura, a od tada se prometnuo u jednog od najboljih braniča na svijetu.

Napoli sada za njega traži 105 milijuna eura, a ovaj iznos bi od Senegalca napravio najskupljeg stopera na svijetu. Mourinho ga je htio dovesti već i prošle sezone kada je bio na klupi Manchester Uniteda, ali tada ga predsjednik Aurelio De Laurentiis nije htio pustiti iz kluba.

Situacija se dosta promijenila, došlo je do promjene trenera u Napoliju, a prije toga i do velike svađe između predsjednika i igrača. Koulibaly je navodno bio među onima koji su najžešće kažnjeni, a pojedini mediji pišu kako mu je predsjednik skinuo čak 200.000 eura na ime kazne.

Ovo je naravno iznerviralo 28-godišnjeg braniča i sada bi mogao promijeniti sredinu. Real i Tottenham kreću u veliku borbu za njega već ove zime, a Mourinho se nada da će prestići svoj bivši klub i Koulibalyja dovesti u London.