loše mu krenulo

Je li Gennaro Gattuso već nakon tri dana požalio što je preuzeo Napoli? Nevolje stižu iz dana u dan

17.12.2019 u 06:37

Bionic
Reading

Niz utakmica bez pobjeda nogometaša Napolija nastavljen je i ovog vikenda, iako je na klupu umjesto Carla Ancelottija sjeo Gennaro Gattuso, pa je momčad iz Napulja već skupila osam prvenstvenih utakmica u kojima nije slavila

Carlo Ancelotti tijekom tjedna upisao je pobjedu protiv Genka, ali bila je to posljednja Ancelottijeva utakmica na klupi Napolija, jer prije tog dvoboja, njegova je momčad imala niz od čak devet utakmica bez pobjede, što u Serie A, što u Ligi prvaka.

Očekivalo se da bi s Gattusom Napoli mogao živnuti, međutim to se nije dogodilo jer ga je na San Paolu iznenadila - Parma.

Međutim, nije to jedina nevolja Gattusa koja ga je zadesila ovih dana.

Kao prvo, u nedjelju je nakon pet minuta ostao bez pouzdanog braniča, Senegalca Kalidoua Koulibalyja. Još uvijek se ne zna prava dijagnoza njegove ozljede, no predviđanja su da će izbivati najmanje mjesec dana s terena.

Senegalac je u posljednje dvije sezone odigrao po 35 prvenstvenih utakmica, što jasno govori kakvu ima važnost za ovu momčad.

Za novu lošu vijest ovih dana 'pobrinuo' se Uefin ždrijeb osmine finala Lige prvaka, koji je Napoliju dodijelio Barcelonu. Istina, nije bilo baš previše ni lakših suparnika, ali sigurni smo da bi Napoliju bilo lakše igrati protiv Valencije ili Leipziga, nego protiv Messija i društva.

  • +5
Serie A, Napoli - Parma Izvor: EPA / Autor: CIRO FUSCO