DI MATTEO SE ISPRIČAO

Mourinho gazi i ponižava: Ovo je bilo impresivno!

26.11.2014 u 10:36

Bionic
Reading

Osvajač Lige prvaka Roberto di Matteo doživio je katastrofu sa svojim Schalkeom u srazu s bivšim klubom Chelseajem kojeg sada vodi Jose Mourinho

Golovima Terryja, Wiliana, Ramiresa, Drobe uz autogol Kirchhoffa Chelsea se prošetao Veltins Arenom i pokazao Schalkeu da je svjetlosnim godinama udaljen po kvaliteti od njega. Time je Mourinhova momčad osigurala prvo mjesto u skupini i miran nastavak natjecanja, kao i u Primershipu gdje uvjerljivo vodi.

'Ovo je bilo impresivno. Ne sjećam se kad je Chelsea ovako igrao u gostima. Vi ćete reći da je Schalke bio loš, ali bilo koja ekipa koja bi igrala protiv nas bi se ove večeri mučila. Igrači su odigrali fantastično,' likovao je Jose Mourinho koji se preporodio ove sezone na čelu kluba sa Stamford Bridgea. A sada je pregazio čovjeka koji je uspio ono što njemu dosad nije: osvojiti Ligu prvaka s Chelseajem.

'Dali smo im previše prostora i to su brutalno iskoristili. Nismo dobili dovoljno duela i nismo uspjeli osvajati lopte. Žao mi je što smo ovako igrali ispred naših navijača,' ispričao se javnosti Roberto di Matteo koji sa Schalkeom sigurno neće ponoviti uspjehe koje je imao na Otoku.