novi 'vrag'

Mourinho će napokon dobiti igrača kojeg već dugo želi

13.10.2017 u 11:19

Bionic
Reading

Iako je do zimskog prijelaznog roka ostalo još dosta, neki se poslovi već dogovaraju. Ili su navodno dogovoreni

Pa je tako, prema pisanju otočnih medija, portugalski stručnjak na klupi Manchester Uniteda, Jose Mourinho, dogovorio kupovinu engleskog reprezentativca Dannyja Rosea.

  • +12
Jose Mourinho kao golman Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rose, lijevi bek Tottenhama, koji ove sezone nije odigrao još ni minute u dresu 'spursa' jer se oporavlja od teške ozljede ligamenata koljena, trebao bi im donijeti 50 milijuna funti. United bi pak napokon dobio pravog igrača na poziciji lijevog beka, kojeg su dugo čekali.

Već u siječnju Rose bi trebao postati član momčadi iz Manchestera. Iako postoji i druga opcija - to da zbog nastupa u Ligi prvaka (op.a. iako do ovog trenutka još nije igrao, možda u sljedećim tjednima ipak nešto odigra) sve bude odgođeno za sljedeće ljeto.

Međutim, kako Englezi tvrde, posve je sigurno da će sjajni bek na kraju završiti na Old Traffordu. Danny Rose bi u dresu Manchestera trebao zamijeniti Lukea Shawa, kojeg je Jose Mourinho spreman prodati.

A Mourinhova sklonost Roseu traje već dugo, jer želio ga je Portugalac imati u svojoj momčadi još dok je vodio momčad Chelseaja.