POBJEDA U DRUGOM PLANU

Salah šokirao fanove; nitko ne može vjerovati da je tako reagirao, ali pojavila se druga snimka koja mu ide u prilog

19.09.2018 u 09:32

Bionic
Reading

U najatraktivnijoj utakmici Lige prvaka Liverpool je Na Anfieldu srušio PSG, ali glavna priča na 'Otoku' je neshvatljiva reakcija Mohameda Salaha kod pobjedničkog gola svoje momčadi

Liverpool je stigao do svoje šeste pobjede u sezoni, a takav početak nije imao 57 godina - od 1961. Nakon prvenstvenih uspjeha 'redsi' su stigli do tri boda u Ligi prvaka protiv jednog od favorita natjecanja PSG-a.

Pogodak odluke dogodio se u drugoj minuti sudačke nadoknade, ali taj trenutak izazvao je nevjericu u Engleskoj. Dok je Firmino slavio gol kamera je uhvatila Mohameda Salaha na klupi kako bijesno nabija bocu u pod.

Egipćanin je bio zamijenjen u 85. minuti, prethodno je pogriješio kod izjednačujućeg gola Parižana, a na utakmici mu je i poništen pogodak.

Nikome nije jasno zašto je tako reagirao, ali mišljenja na društvenim mrežama su podijeljena. Neki poručuju da to nije korektno, da se ponio sebično i da takvom ponašanju nema mjesta u svlačionici Liverpoola koji napokon izgleda kao šampionska momčad koja može vratiti naslov engleskog prvaka na Anfield.

Drugi opet imaju teoriju u kojoj brane Salaha te smatraju da je na neki način tako slavio, a neki napominju da je kod Firminovog gola Egipćanin prvo podigao ruke u zrak od veselja, a da je kamera samo uhvatila nastavak kada je bacio bocu, jer je bio ljut na samog sebe. Pojavila se i druga snimka koja opet ide u prilog 'braniteljima' Salaha.

No najbolje da sami zaključite je li se Salah veselio ili je zvijezda Liverpoola na taj način iskazivala nezadovoljstvo što nije ostalao u igri do samog kraja.

  • +7
Liverpool - PSG, 1. kolo Lige prvaka, 2018/19. Izvor: Profimedia / Autor: N. N.