bomba s otoka

Mohamed Salah ovog je tjedna ostao bez nastupa na Mundijalu, ali se može utješiti novim ugovorom s tjednom plaćom od 600.000 eura

03.04.2022 u 11:31

Bionic
Reading

Egipatski napadač, 29-godišnji Mohamed Salah, na kraju tjedna u kojem je ostao bez plasmana na svjetsko prvenstvo u Kataru, ipak ima barem malo razloga za zadovoljstvo. Naime, kako prenose otočki mediji, u subotu je stavio potpis na novi ugovor

O Salahu i mogućem odlasku iz Liverpoola proteklih se tjedana puno pisalo te se činilo vrlo izglednim da Egipćanin napusti Anfield.

Aktualni ugovor s Redsima isticao mu je u lipnju 2023. godine, a s ulaskom u posljednju sezonu, bez potpisanog produženja ugovora značilo bi samo jedno. Mogućnost pregovaranja s novim klubom i odlaskom bez odštete.

Međutim, kako u noći sa subote na nedjelju prenosi Mirror, Salah je rekao 'da' novoj ponudi Liverpoola te će i dalje nositi dres slavnog engleskog kluba.

Salah će prema novom ugovoru zarađivati 600.000 eura tjedno, a od njega će u Premier ligi izdašniji ugovor imati samo Cristiano Ronaldo.

Radi se o trogodišnjem ugovoru s opcijom produženja za još jednu sezonu što znači da ovaj 29-godišnjak namjerava završiti karijeru kao nogometaš Liverpoola.