NASTAVAK SLIJEDI...

Mohamed Salah ironično odgovorio kapetanu Reala te mu usput postavio jedno važno pitanje...

09.06.2018 u 13:46

Bionic
Reading

Finale nogometne Lige prvaka (Real – Liverpool 3:1) već odavno je iza nas, ali o jednom detalju se i dalje priča. Mohamed Salah prisjetio se dvoboja sa Sergijom Ramosom iz kojeg je izašao ozlijeđen, a usput je odgovorio španjolskom braniču

Svi koji prate nogomet znaju što se dogodilo na finalu u Kijevu. U jednom duelu iz prvog dijela Sergio Ramos je pao na ruku Mohameda Salaha i zvijezda Liverpoola nije mogla nastaviti igru.

Iako se prema snimci ne može dokazati da je stoper Reala imao namjeru ozlijediti Egipćanina, čak pokazuje da je Salah prvi krenuo s povlačenjem, oko ove situacije svašta se pisalo, ali i izgovorilo.

  • +25
Finale Lige prvaka 2018., Real Madrid - Liverpool Izvor: Pixsell / Autor: David Klein/Press Association/PIXSELL

Novo poglavlje te priče dodao je Mohamed Salah koji je u utrci s vremenom kako bi se oporavio i bio spreman za nastup na SP-u.

'Bolje sam, nadam se da ću moći igrati prvu utakmicu s Urugvajem, ali još to ne mogu potvrditi. Bio je to najgori trenutak u mojoj karijeri, osjećao sam bol i zabrinutost, a također i bijes i tugu jer nisam mogao nastaviti. Bio sam slomljen, a kasnije sam shvatio da možda neću moći ni na Svjetsko prvenstvo pa mi je bilo još gore.'

Je li duel Španjolca i Egipćanina bio normalan?

'Ne znam. Možda.'

Salah je komentirao i Ramosove izjave odnosno da je Egipćanin mogao igrati da je primio injekciju.

'Mogu samo reći kako je lijepo da kad te netko rasplače, da te onda malo i nasmije, a možda bi mi on mogao i reći hoću li biti spreman za Svjetsko prvenstvo?', ironično je odgovorio Salah i usput postavio pitanje kapetanu Reala koje zanima cijeli svijet.

  • +31
Egipatski nogometaš Mohamed Salah Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, Salah je otkrio da mu je stoper prvaka Europe poslao poruku, ali priznao je da mu nije odgovorio kako je sve u redu.

Ozljeda Mohameda Salaha Izvor: Društvene mreže