SUPERSPORT HNL

Mogu li Lokosi iznenaditi ranjeni Osijek u Opus Areni? Evo gdje gledati

11.11.2023 u 13:09

Bionic
Reading

Nogometaši Osijeka večeras od 18:10 sati u Opus Areni dočekuju Lokomotivu u 15. kolu SuperSport HNL-a (MAXSport 1, MAXtv). Nakon poraza od Gorice i Hajduka pred igračima Zorana Zekića je veliki izazov, ali i velika odgovornost.

'Razgovarali smo o stvarima koje smo protiv Hajduka radili loše. Nadam se da ćemo protiv Lokomotive biti pametniji i da ćemo stvari o kojima razgovaramo pokazati na travnjaku', rekao je trener Osijeka Zoran Zekić i dodao kako je cilj igrati kao u drugom poluvremenu utakmice s Hajdukom.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

'Uz to moramo biti efikasniji te raditi i razmišljati o suparniku, da budemo što kompaktniji, da u linijama ne gubimo loptu. Puno radimo i razmišljamo, a vrlo brzo ćemo biti momčad kakva Osijek treba biti', rekao je Zekić te se osvrnuo na današnjeg protivnika Lokomotivu:

  • +19
Osijek - Hajduk (SuperSport HNL - 3. kolo) Izvor: Cropix / Autor: Ivan Peric
Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Lokomotiva ima plan i program, od škole nogometa na dalje, svake godine ubacuju dva, tri mlada igrača. Nemaju kompleksa, igraju hrabro i okomito, nemaju neko veliko opterećenje, a iskusniji igrači su podrška mlađima. Po viđenom protiv Dinama i Rijeke ne znaš jesu li opasniji u tranziciji ili kombinatorici, odlično su posložena momčad s puno brzih i dinamičnih igrača', rekao je Zekić.

Nakon odličnih utakmica protiv Dinama, u kojoj su nesretno izgubili u sudačkoj nadoknadi, i Rijekom, u kojoj su odigrali neriješeno, Lokomotiva ide na noge još jednoj ekipi s velikim ambicijama.

'Protiv Rijeke smo odigrali dobru utakmicu, a sada nas očekuje vrlo zahtjevna s Osijekom koji je izgubio zadnje dvije prvenstvene utakmice i sigurno će dati sve od sebe da utakmicu završi s pozitivnim rezultatom. Isto tako i mi ćemo probati dati svoj maksimum i vratiti se u Zagreb s bodovima. Vezano za kadar Šotiček i Čop su ozlijeđeni, nadamo se da će nakon reprezentativne stanke biti spremni, a Marić ne može igrati zbog kartona', referirao je trener Lokomotive Silvio Čabraja.

  • +6
Lokomotiva - Rijeka, 14. kolo, 2023/24. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL
Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Standings provided by Sofascore