POTEZ JE NA LUKI

Modriću će biti ponuđen novi ugovor, ali Real mu postavlja ultimatum na kojeg on neće pristati?

08.02.2023 u 06:34

Bionic
Reading

Hoće li madridski Real ponuditi novi, jednogodišnji ugovor 37-godišnjem Luki Modriću, polako postaje zabava za ljubitelje nogometa diljem Europe, a ne samo za Hrvate i Španjolce. Očito mnogi još uvijek smatraju kako Modrić ima kvalitetu za igranjem u Kraljevskom klubu

Ostaje li Luka Modrić u Realu i sljedeće sezone ili ne? Prema onome što pišu brojni mediji, vrlo je izvjesno da bi kapetan hrvatske nogometne reprezentacije mogao dobiti novi jednogodišnji ugovor, ali pod dva uvjeta.

Prvi nema veze s njime, već s trenerom Carlom Ancelottijem, jer Talijan se s klupskog svjetskog prvenstva mora vratiti s naslovom. Pišu Španjolci, ne osvoji li Ancelotti taj naslov, čeka ga otkaz, a u tom slučaju i Modrić bi vrlo vjerojatno izgubio jakog saveznika.

No, ne dogodi li se nikakvo čudo u Maroku, te se Real u punom sastavu vrati u Madrid, pred Modrićem bi se mogao pojaviti puno veći problem.

Naime, kako pišu (i) engleski mediji, čelnici Reala od Modrića će tražiti da se odrekne nastupa u dresu hrvatske nogometne reprezentacije.

Ponukani vjerojatno i njegovim umorom nakon SP-a u Katru, jer Modrić evidentno ne igra na istoj razini kao i prije SP-a. I zato se u Madridu žele zaštititi kako bi Modrića na raspolaganju imali svježeg i odmornog.

Međutim, kada se sjetimo s koliko ljubavi Modrić priča o igranju za Hrvatsku, razmišljanja smo da bi se kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, ako su ti napisi uopće točni, mogao zahvaliti Realu na takvoj ponudi.

'Ne, neću napustiti reprezentaciju. I dalje se osjećam jako dobro, u jako sam dobroj formi i ostat ću ovdje koliko god mogu. Nema razloga za mirovinu. Ovo je moj izbor', rekao je veznjak Real Madrida po povratku s Mundijala.