UOČI ODLASKA ZA BILBAO

[VIDEO] Snimka s posljednjeg Realovog treninga potvrđuje sve što je Carlo Ancelotti rekao o Luki Modriću

22.01.2023 u 12:29

Bionic
Reading

Madridski Real prošlog je vikenda u Saudijskoj Arabiji, u finalu španjolskog Superkupa, doživio težak poraz od Barcelone. Mnogi su taj neuspjeh Kraljeva pripisali i slabijem izdanju Luke Modrića, kojem je nastup na SP-u u Katru očito uzeo previše snage

Nakon povratka iz Rijada, Carlo Ancelotti 'odredio' je odmor Luki Modriću, koji je propustio odlazak u gradić Vila-real gdje je europski prvak Real Madrid pobijedio s 3:2 domaći Villarreal u osmini finala španjolskog kupa.

'Kroos i Modrić su nedodirljivi, ali to ne znači da moraju igrati svaku utakmicu. Ispisali su povijest ovog kluba, ispisuju ju i sada, za mene jesu nedodirljivi ali ne trebaju igrati baš svaku utakmicu', izjavio je Ancelotti na konferenciji za medije u Madridu uoči te utakmice.

I očito se Modrić uspješno opravio, odnosno bolje reći 'osvježio', jer Modrić je sada u kadru za nedjeljnu utakmicu kod Athletica u Bilbaou.

No, osim umora, Ancelotti je komentirao Modrića i kroz prizmu isteka ugovora, jer kapetan hrvatske reprezentacije je među šestoricom igrača kojima za pet mjeseci istječe ugovor s Real Madridom.

'Vidim da su igrači, kojima u lipnju istječe ugovor, motivirani, puni želje i entuzijazma.To što im ugovor istječe u lipnju nimalo ne utječe na njih', izjavio je Ancelotti.

A da je Modrić uistinu motiviran, potvrđuje i snimka s posljednjeg treninga, gdje je opet izveo pravu majstoriju, svladavši pomoćnog golmana svojim 'zaštitnim znakom', vanjskom. Uz sve to, taj je pogodak i vrlo glasno proslavio.