luka je u to siguran

Modrićevo ozbiljno upozorenje kolegi: Ništa više neće biti isto!

10.07.2017 u 09:16

Bionic
Reading

Iako je James Rodriguez čvrsto odlučio otići iz Reala, Luka Modrić ga upozorava da bi mogao požaliti zbog svoje odluke, jer nigdje mu sigurno neće biti bolje nego u Madridu...

Kolumbijski 25-godišnji ofenzivni veznjak doveden je u Real prije tri godine za čak 80 milijuna eura, no iako je s klubom dvaput osvojio Ligu prvaka, nikad se nije uspio nametnuti Zinedineu Zidaneu i u važnim utakmicama najčešće je sjedio na klupi.

  • +7
Real Madrid obranio titulu prvaka Europe, Modrić, Ronaldo i društvo ušli u povijest Izvor: Reuters / Autor: John Sibley

Baš zbog toga James je odlučio ovog ljeta otići iz Madrida i potražiti novu sredinu, a najbogatiji klubovi Premiershipa zainteresirani su za njega, uključujući i Manchester United te Liverpool.

No, Luka Modrić time nije pretjerano impresioniran i u posljednjem intervjuu za španjolsku Marcu poslao je ozbiljno upozorenje suigraču.

'To nije laka odluka. Kad jednom odeš, ništa više neće biti isto. U najboljem si klubu na svijetu i ako odeš sigurno da stvari mogu biti samo gore,' izjavio je Luka Modrić, a engleski mediji prenijeli su njegov savjet Jamesu.

Vjeruje se da Real ipak ne bi imao ništa protiv prodaje Rodrigueza za kojeg bi mogao zaraditi i više od 80 milijuna eura koliko je u njega uložio...